top of page
Clothes Hanging

SERVICII

Spalarea hainelor se realizeaza prin intermediul masinilor de spalat Electrolux Suedia,Girbau Spania si Miele Germania. In calitate de lideri europeni in domeniu, masinile de spalat  asigura cel mai inalt nivel de performanta si calitate in spalarea cu programe si detergenti de calitate. Rezultatul se traduce prin haine spalate cu elemente naturale, mai sanatoase si mai de calitate.

Calcare manuala a hainelor

Fiecare tesatura si articol de imbracaminte are particularitatile sale, motiv pentru care am ales sa calcam manual rufele si sa ne adaptam mereu caracteristicilor acestora.

Curatare rapida in cateva ore

Daca te grabesti sa ajungi la nunta prietenilor tai  sau a familiei tale, iar costumul, camasa sau rochia iti sunt sifonate sau murdare noi venim in ajutorul tau cu solutia rapida de a te ajuta si a le rezolva in cateva ore.

Spalatorie rufe Timisoara

Servicii profesionale special concepute pentru ca dumneavoastra sa economisiti cat mai mult timp. Ganditi-va ca puteti face o gramada de alte lucruri la care chiar trebuie sa participati si mult mai placute decat sa stati sa spalati rufele familiei dumneavoastra.

Spalatorie de haine profesionala

Adoram calitatea, iar din acest motiv utilizam solutii de spalare profesionale. Masinile profesionale de spalat haine cat si uscatoarele de haine  sunt de generatie noua, iar acest lucru reduce consumul de energie electrica, deci suntem si prietenosi cu mediul.Spalatoria colaboreaza cu personal calificat si instruit deaorece punem pret pe calitate.

bottom of page