top of page

Termeni si Conditii de utilizare

Vizitarea, folosirea sau plasarea unei comenzi prin site-ului www.proficleaner.org implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Dreptul de proprietate
Site-ul www.proficleaner.org si intreg materialul prezentat in cadrul acestuia (text, poze, logo, elemente de grafica web etc) apartine SC Proficleaner SRL, fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al SC Proficleaner SRL a informatiilor de pe www.proficleaner.org prezentate pe site, nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Obligatii
Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acesta prevedere se aplica pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

Confidentialitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC Proficleaner SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a putea realiza confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.
SC Proficleaner SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail sau alte informatii obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga nici o informatie personala altor persoane fizice sau juridice, fara acordul explicit al clientului.
De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Preturile
Preturile afisate pe www.proficleaner.org includ toate taxele statului roman.
SC Proficleaner SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Responsabilitate
SC Proficleaner SRL nu este responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a SC Proficleaner SRL.
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Conditii Legale
Site-ul SC Proficleaner SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile comercializate si promovare sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

CONDITII GENERALE

1. Curatarea hainelor cat si calcarea acestora se face atent, in functie de indicatiile inscrise pe etichetele acestora. In cazul in care acestea lipsesc, SC Proficleaner SRL. este absolvita de orice raspundere, curatarea / spalarea /calcarea produsului facandu-se pe raspunderea clinetului. 2. Se accepta un grad de uzura de 30% pentru fiecare produs in parte, grad de uzura recunoscut de ambele parti, atat de societatea prestatoare a serviciului cat si de client. 3. SC Proficleaner SRL. poate refuza primirea articolelor in cazul in care aspectul hainelor denota prezenta factorilor de infectie sau au un aspect respingator. 4. SC Proficleaner SRL nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen din lipsa energiei elecrice, lipsa sau debitul necesar al apei pentru functionarea normala a utilajelor.

LIVRARE/RETURNARE

1. Restituirea obiectelor curatate se va face pe baza bonului de comanda eliberat de catre SC Proficleaner SRL. In cazul pierderii acesteia, eliberarea se va face numai pe baza unui act de identitate. 2. Orice modificare in programul de livrare catre dvs trebuie anuntat in timp util. Se va stabili o noua data sau loc de livrare. In cazul in care nu sunteti disponibil la termenul agreeat si nu ati anuntat in timp util fiecare drum in plus va fi taxat in plus. 3. Orice produs colectat care prezinta deteriorari va fi returnat necalcat. In aceasta categorie intra si articolele care prezinta urme lucioase cauzate de un calcat anterior la temperature neadecvate tesaturii, care denota prezenta factorilor de infectie sau au un aspect respingator. 4. In cazul in care clientul nu va ridica articolele in termen de 30 zile calendaristice de la data restituirii inscrisa pe bonul de comanda, SC Proficleaner SRL isi rezerva dreptul de a dona hainele unor institutii de binefacere, considerandu-le abandonate.

DAUNE

1. SC Proficleaner SRL nu raspunde in cazul in care hainele nu rezista la modul de curatare indicat de eticheta produsului. 2. Daca clientul solicita curatarea/ spalarea/calcarea hainelor intr-un mod contrar indicatiilor inscrise pe etichete, acesta se va face pe riscul si sub semnatura clientului. 3. SC Proficleaner SRL nu isi asuma raspunderea pentru hainele deteriorate aduse la curatat, uzura si starea veche a acestora. 4. Daca articolele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse ale materialului, (ex: insuficienta rezistenta a tesaturii, colorantilor, eticheta aplicata gresit de producator, etc) societatea este absolvita de orice raspundere. 5. SC Proficleaner SRL nu raspunde pentru pierderea sau deteriorarea nasturilor, cataramelor, fermoarelor , pernitelor de umeri, a altor accesorii sau a obiectelor uitate in buzunar. 6. Verificarea cantitativa si calitativa a articolelor se face in momentul ridicarii acestora, nu se vor lua in considerare reclamatiile ulterioare ridicarii produselor curatate/spalate. 7. In cazul pierderii sau deteriorarii grave a articolelor de imbracaminte din cauza SC Proficleaner SRL sau in cazul furtului prin efractie in unitate, constatat de organele de Politie, SC Proficleaner SRL va oferi despagubiri banesti reprezentand 70% din valoarea de piata a obiectului in cazul in care se poate dovedi valoarea bunului cu un bon de achizitie, iar, in lipsa bonului de achizitie despagubirea va fi de maxim 5(cinci) ori valoare inscrisa pe bonul de comanda, valoare corespunzatoare produsului deteriorat, pierdut.

PLATI

1. Preturile practicate sunt cele afisate pe sitelul companiei www.proficleaner.org. 2. Preturile standard afisate se adreseaza tuturor clientilor. 3. Politica de preturi a SC Proficleaner SRL se poate schimba oricand fara a fi necesara o noficare prealabila. 4. Plata serviciilor solicitate se efectueaza in momentul preluarii articolelor inainte de procesare sau in momentul predarii articolelor dupa procesare. 5. Plata se realizeaza in numerar. 6. Indiferent de motiv NU se poate solicita returnarea banilor platiti pentru serviciile achizitionate, prezente sau viitoare

bottom of page